top of page

RETOURNEREN 

Op ieder product 14 dagen bedenktijd!

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij Butcher Harm-Jan kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden. 

Vraag of klacht over de ontvangen producten?

Wanneer er een vraag is over de ontvangen producten of wanneer de ontvangen producten niet volledig, gebroken of niet functionerend zijn aangekomen kun je contact met ons opnemen via info@hjhovenkamp.nl.

Wij zullen voor een passende oplossing zorgen! 

Werkwijze retourzending.

Download hier het retour formulier 

Verpak de producten netjes en bescherm ze tegen breuk, gebruik de originele verzendverpakking. Voeg het ingevulde retour formulier toe aan het pakket en adresseer de verpakking duidelijk.

Ga naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt en frankeer het pakket voldoende. 

RETOUR- EN TERUGGAVEBELEID  BEDERFELIJKE WAAR !
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen en om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Dit geldt niet voor bederfelijke waar zoals vlees . Retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Mocht je nu niet tevreden zijn over de levering of er is iets misgegaan met de levering dan lossen we dat altijd passend met je op.

Dit kan zijn dat we een product nasturen, we het aankoopbedrag retourneren of een kortingscode aanbieden voor een volgende aankoop. Dit gaat altijd in overleg met de consument en deze heeft de keuze hoe het opgelost wordt.

 

Retouradres:

Butcher Harm-Jan

Zomerweg 75

6996 DT

Achter-Drempt

Wanneer het retourpakket in goede staat is ontvangen, verwerken wij dit administratief in ons systeem en storten wij (wanneer dit van toepassing is) het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Je ontvangt een bevestiging per e-mail van ons zodra de retourzending is verwerkt (binnen 7 tot 14 dagen). 

bottom of page